Friday, April 28, 2017

Gunes Tekrar Dogdu



Biliyoruz cok zaman oldu ve Yunus’u merak ediyorsunuz. Bizi taniyan, tanimayan bircok kisi Yunus’un hikayesini buradan takip ediyordu, ama yazilar birden kesildi, birden haber alamaz olduk sizden dediler. Haklisiniz... Dediginiz gibi oldu da gercekten! Fakat inanin cok sey degisti ve arada yasadiklarimizi mutlaka sizinle paylasacagiz.


Oncelikle artik Yunus farkli bir ulkede buyuyor. Cok sansliyiz ki, ameliyatimiz harika gecti ve beklenmeyen komplikasyonlara ragmen biz hastaneden tam 1 haftada ciktik. 3 ay takibimiz yogun bir sekilde yapildi. Sebebi de kalbin ve akcigerlerin etrafinda toplanan su miktari oldu. Siviyi atmak icin cok ilac kullandik ama 3 ay sonunda bu ilaclar da kesildi. Su anda Yunus’u disardan goren kimse onun yarim kalpli olduguna inanmiyor. Evet cok da inanilcak gibi degil ama Rabbim onu bize bagisladi ve Yunus bizimle. Yarim kalbiyle bambaska bir ulkede, koskocaman bir macera yasiyor!


Hersey birdenbire oldu zaten ameliyattan sonra ve 3 hafta gibi kisa bir sure icinde kendimizi burda bulduk. Her inisin bir cikisi vardir ya iste biz de dibe battigimiz bir donemde yolun sonundaki isik bize de yandi ve su anda hayatimizin cok guzel bir donemini yasiyoruz 2 oglumuzla.


Yunus ve Bera ile hayat bize gunden gune gulumsuyor ve de bize sunu ogretiyor; Aslinda kucuk mutluluklar dunyanin en buyuk mutluluklarina bedel. Yunus o kucuk bedeniyle dunyaya meydan okumaya devam ettikce, abisi bize gulumsedikce, onlar kenetlendikce, mutlu olmaniz icin cok da birsey yapmaniza gerek kalmiyor. Bize onunla ayrilan sure ne kadar bilemiyoruz ama layigiyla yasamaya calisiyoruz..Yeter ki sukredelim sahip olduklarimiza…


Size de bugun bu yaziyi bu sebeple yaziyoruz iste, derin bir nefes alin ve sukredin. Gercekten de her kapi yuzunuze kapaniyorsa mutlaka bunun da sebebi var ve size bir geri donusu olacak.
 
Bizim her kapi suratimiza kapandi, kimse umut vermedi, defalarca mumkun olmadigi dile getirildi. Yolun sonuna gelinmisken pat diye tekrar gunes dogdu ve ciktik yine aydinliga. Siz de boyle hissediyorsaniz kendinizi, elinizi acip var gucunuzle dua edin. Kime, neye inanirsaniz inanin, bir cikis yolu mutlaka var ve de herseyin de bir sebebi var.


Bosuna dememisler ‘her gecenin bir sabahi vardir’ diye.


Dubai’nin gunesi gibi icinizi isitan aydinlik sabahlariniz olmasi dilegiyle…

Sevgiyle Kalin!


Yunus'un Annesi