Saturday, February 13, 2016

Kalp Annelerine Sesleniyorum

Bu hafta sizin de haftaniz! Konjenital Kalp Hastaliklari Farkindalik Haftasi sizin icin de onemli cunku tum kalp kahramanlarinin arkasinda aslinda sizler varsiniz! Mucadelenizi tum dunyaya haykirmalisiniz!

Kalp anneleri, sizler yeryuzu meleklerisiniz. Cocugunuz hastayken, olumle burun burunayken hep yaninda oldunuz. Gozunuze uyku girmedi cunku belki de yarinin olmayacagi bir gunde bekliyordunuz...

Kalp anneleri, sizler bilinclisiniz cunku bu tibbi jargonun icinde en az doktorunuz kadar ve gucunuz yettigince cocugunuzun hastaligini ogrendiniz. Yabanci kaynaklardan arastirdiniz ve doktorlarin kapisinin onunde bu terimleri kullanarak sorularinizi sordunuz. Bazen onlarla tartistiniz.

Kalp anneleri, sizler surekli mucadele ettiniz ve yilmadiniz. En iyi hastane, doktor, yogun bakimlari arastirdiniz. En iyisini buldunuz ve her turlu maddi sikintiya gogus gerdiniz!

Kalp anneleri sizler umut isigi oldunuz cunku en kotu gunde bile umudunuzu kaybetmediniz. Cocugunuza sahip cikacak hastane olmadiginda bile yine de yola devam ettiniz ve sonunda aradiginizi buldunuz.

Kalp anneleri sizler mukemmelsiniz cunku cocugunuzun evdeki doktoru siz oldunuz. Ilaclarini her daim verip hicbir ayrintiyi kacirmadiniz! En ufak bir morarmasinda onun hayat mucadelesine destek oldunuz.

Kalp anneleri, sizler hep savastiniz. Gercekle savastiniz, sizi anlamayanlarla savastiniz, yorgunlukla savastiniz, gelecekle savastiniz, ama hicbir zaman sikayet etmediniz.

Kalp anneleri, aslinda sizler de en az cocuklariniz kadar birer mucizesiniz cunku siz bu yolu herseye ragmen sectiniz ve insanoglunun en buyuk korkusuyla yuzlestiniz.

Kalp anneleri, bu hafta sizin de haftaniz, cunku sizler olmasaydiniz kimsecikler kalp kahramanlarimizi tanimazdi..

Iyi ki varsiniz!!!

Yunus'un Annesi

No comments:

Post a Comment